de 3 siste årene har jeg laget pølser til jul....så enkelt og fantastisk godt!
var innom slakteren i går og kjøpte 3 meter med naturtarm (skjønner at for noen kan dette høre litt ekkelt ut, men det er det ikke)
jeg har kjøpt meg kjøttkvern med pølsestapper og det gjør jobben mye lettere :-)
denne gang kvernet jeg ikke kjøtt,
oppskriften denne gang (gjør forskjellig fra år til år)
2 kg medisterfarse ( valgte det, for det må tilsettes fett for ikke å bli tørre)
1 kg karbonadedeig
100 g mozzarella ost
1 løk og 1 fedd med hvitløk (finhakkes)
div. krydder jeg liker ....chilli, karri, pepper og annet du liker (ikke salt, da medisterfarsen allerde er tilsatt det)
mulig jeg lager mer før jul, for disse var helt fantastisk gode!
dem blir bedre og bedre for hvert år....heldigvis :-)
ble en smaksprøve, før resten ble lagt i fryseren.
Nærmer meg 70.000 besøkende på bloggen....SÅ KOS!
når det tipper over, så vil jeg ha en giveaway , for å gi noe tilbake :-)
klem tone
Disse ble nok gode med disse ingrediensene :-)
SvarSlettJeg har ikke sagt det før, men nå sier jeg det igjen ;-) Du burde være med i en MAT konkurranse, ville nok scoret høyt der!!!!
Er jo sånn at vi andre får lyst til å lage mat når vi ser bilder av maten du lager!! :-)
Klem Inger M
det var hyggelig sagt....og det er nettopp det jeg vil...inspirere!
Slettnå er det jo sånn, at bare mine facebook venner som får se dagens rett....for dette er mer en interiørblogg :-) men litt deler jeg her :-)
klem
Mmm...dette frister! Kokes de?
SvarSlettDu skjønne Tone,
SvarSlettså flink du er.
Husker godt vi lagde dette hjemme da jeg var liten, - har
vært med mange ganger på dette. Herlig jobb.
Og så moro med noe man har laget selv. Og ikke minst godt.
Stå på du dyktige husmor!!!
;-) varm klem TOVE
OY TONE!
SvarSlettSÅ FLINKE DU ER!
SÅ VELDIG GODE UT!
KLEM FRA ELI:)
Mmmm, ser herlig ut! :-)
SvarSlettGratulerer med flotte visningstall!
Fin tirsdag til deg!
Klem, Marianne.
Skikkelig godt med hjemmelagde pølser :)
SvarSlettDu kommer til Gjøvik på fredag? Fint om jeg får en endelig tilbakemelding fra deg. Siste info på bloggen min i dag.
Klem, klem
Det både så og hørtes utrolig godt ut :D
SvarSlettKlem Karianne
Så flink du er!
SvarSlettIngenting smaker bedre enn heimelaga prødukter og mat :)
Gleder meg til å sjå kva meir du finner på i matveien ;)
Ha ein strålande kveld, klem Anita <3
Jeg er meget imponert, hjemmelaga pølser høres såå godt ut :)
SvarSlettGøy å komme over nye flotte blogger, fant deg under bloggetreff innlegget :)
Likte meg god her, så deg vil jeg gjerne følge videre :)
Ses på cc :)
Klem
Så flink du er! Og dette både så og hørtes veldig godt ut. Masse spennende krydder og godsaker.
SvarSlettØnsker deg en fin onsdag.
Titti-klem!