søndag 11. november 2012

mitt første bloggtreff

fant sted på Gjøvk, fredag kveld.
 
Det var CC mart`n som stod for bloggtreffet.....det var første gang for dem også... var veldig flinke, så jeg gleder meg allerede til neste gang :-)
 
Vi var 17 bloggere som skulle møtes på et spisested, når jeg kom var mange av dem kommet.....bare flotte hyggelige damer , noen av dem har jeg hatt kontakt igjennom bloggen.
 
Vi gikk til et møterom og fikk servert sprudlevann og snacks og ikke minst stod det en goodiebag til oss der....STOR og TUNG!!!
 
 
senterledelsen holder et foredrag om driften og hvordan dem tenker med driften av kjøpesenteret...det er privateid, så da kan dem selv velge mye av småbedriftene som etablerer seg........liker konseptet, da det ikke bare er kjedebutikker.
 
I tillegg var innehavere av Hvit Tråd og Black Design og fortalte litt om butikkene sine.....vi skulle få en innføring av den nye malingen som Hvit Tråd selger.
veldig spennende å se og høre hvordan den påføres og resultatet.
 
 
Vi kunne gå rundt på senteret og shoppe litt også, men vi måtte komme innom på Black Design for der vanket det en liten gave.....jeg fant frem etter litt leting ( den ligger litt borgjem, den har vært der i 5 år, jeg fant den for første gang på fredag)), men for en fantastisk flott og stor butikk...virkelig verdt et besøk!
 
 
så mye lekkert og de damene som var der....helt fantastisk hyggelige!
 
har sjekket goodiebagen og skal nevne hvem som hadde bidratt med flotte ting
Clas Ohlson
Indiska
Lucky Duck
Kich`n
Esthetique
 
fikk noen favoritter hos Hvit Tråd, men det skal dere får i et annet innlegg :-)
 
Tusen takk til alle dere bloggere som var med....storkoset meg i lag med dere :-)
 
klem tone