søndag 7. august 2011

litt nytt til heimen...kjøpt på ferie!

har funnet ut at jeg skal prøve å såpe og såpekopp, istedenfor pumpesåpe. kjøpte såpekoppen i sverige og såpen ( lavendel) kommer fra Hilde Heimdal....tror nok det er bedre for hendene også, siden det er reine produkter :-)

nye puter og putetrekk ble det også...de bakerste putene er str. 50x90 ( store og deilige) og puterekkene foran falt jeg for p.g.a skriften ( you and me) <3.....og samtidig når jeg ser på bilde, så lurer jeg på om jeg skal male sengegavelen og natt bordene lysere....hva tror dere?

enda et koselig putetrekk :-)

vi to vasen.....har tatt vare på pizzasaus glass og satt dem sammen med hyssing og hengt på hjerter jeg kjøpte i Strømstad ( 20 stk)...synes den ble veldig koselig med roser i :-)

noe jeg ikke er noe fan av er plastikkflasker, derfor heller jeg over i glassflasker, og dymo er helt genialt til å merke med!

en koselig kammerstake, til mørke høstkvelder, og så har jeg malt en treboks og fått på sjablong til håndkrem, leppomade o,s,v

kjøkkenhagen

på forsommeren lagde jeg meg en liten kjøkkenhage....idag kunne jeg høste det første grønnsakene....isbergsalat, løk, tomater,urter, snackgulrøtter og zuccini :-) og jeg så at blomkålene og agurkene er i ferd med å komme :-)