smakte disse kakene første gang for 14 dager siden.....og ble frelst!
Så har jeg sett at det er flere som lager dem til jul ( viste ikke at det var julekaker).
kom over en oppskrift som så noelunde grei ut.
begynte i går, siden kremen må stå over natten.
KREM:
6 dl kremfløte
200 g kokesjokolade
kok opp kremfløten ...hakk sjokoladen og hell fløten over så alt smelter.
La stå kaldt over natten!
BUNN:
500 g kransekakemasse
SJOKOLADEGLASUR:
100 g kokesjokolade
50 g delfiafett
sett små kaker på bakepapir. stek kakene midt i ovnen på 200 grader i 8-10 min.
avkjøl på rist.
Neste dag piskes sjokoladekremen til stiv krem.
Fyll kremen i et kremmerhus og sprøyt en passe stor topp på alle bunnene.
Sett kakene kaldt, gjerne i en fryser.
Lag sjokoladeglasuren.
smelt sjokoladen og delfiafettet over svak varme til alt er smeltet.
Hell glasuren over en dyp skål.
Dypp de frosne kakene i den avkjølte, men flytende sjokoladen.
sett kakene i fryseren til dem skal nytes...trenger 10-15 min å tine.
klem tone