mandag 19. desember 2011

Tilje Linnea

Prinsessa til tante fyller 1 år idag! HURRA!

Jeg er så heldig å ha 21 tantunger , men må inrømme at Tilje Linnea har en spesiell plass i mitt hjerte <3
Hun var et etterlengtet barn......men det som skjedde 1 mnd ut i livet, synes jeg er så vondt for for denne lille....hennes mor fikk alvorlig svangerskapsdepresjon!!

Hadde hørt om det, men aldri opplevd at noen har hatt det....det finnes i flere grader og her var det ille og ble verre.
Jeg var så heldig å bli spurt om å være fadder til denne nydelig skapningen.
Jeg utviklet et morsinstinkt og kjente jeg hadde vondt inne i meg når jeg hørte at hennes mor ikke hadde samme instinktet som meg.
Enda verre er det når dem befinner seg Nord i landet og jeg Øst.


kjente jeg gledet meg til å dra til Mo i Rana i barnedåp.
I det jeg så henne første gangen og hun var så fortrolig, hadde jeg bare lyst til å ta henne med meg og beskytte henne.
Hennes mor klarte ikke gjennomfor barnedåpen og ble innlagt, men vi gjennomførte med glans.....jeg tok avgjørelsen om å bære henne ( hadde ikke lyst å slippe henne)Det var så vondt å måtte dra fra henne ( som å måtte dra fra sine egne barn)
I tiden etter har det vært innleggelser for mor, men etter 3 mnd løsner det litt for mor og hun kan så smått begynne å fungere igjen .
Det er 2 brødre og min bror i den fam også....har ikke vært lett for noen av dem......min svigerinne er så heldig å ha de beste foreldrene og venner som har stilt opp og fått det til å gå rundt.

Nå ser det ut til å fungere for denne lille familien og håper det ikke blir noe tilbakefall for mor ( under tilsyn i 2 år)
Veldig vanskelig å sette seg inn den situasjonen....å ikke ha intresse for barna sine, når man har fått den vakreste skapningen på jord!

Skulle ønske det var mer fokus på denne sykdommen.....er nok ganske tabu å snakke om.

klem tone