søndag 14. august 2011

søndagssysler......

Hei!
fikk for en tid tilbake bestilling på 2 bilder.....har ikke orket i sommer å sitte å lage noe inne, men idag kom lysten tilbake.....og når jeg først setter meg ned, så kommer ideene ( noen av ideene får jeg fra medlemer på tips & inspirasjon til hjemmet, som er den mest fantastiske siden på face!

 koseligere med litt pynt på lysene.
 små glass jeg dekorerer med servietter og decopagelim .....blir kjempekoselige med telys! og det nærmer seg den tiden man tenner masse lys :-)
 har laget en del av disse bildene med forskjellige skrift på .
 dette var et bestillingsbilde.
 og dette.
jeg selger en del av det jeg lager....er så heldig å ha fått en liten krok på jobben min som jeg selger tingene mine.

Rabarbragrøt

God Søndag!
veldig høstlig her i dag og veldig kos og drive med søndagsysler inne :-)
for en uke siden kom min 16 årige datter og spurte om jeg ikke kunne lage rabarbragrøt igjen. Jeg har ikke rabarbra på min egen tomt, men jeg viste om noen som har.....spurte pent om jeg kunne komme og plukke og der var det fritt frem....dro en tur i dag tidlig, jeg og hunden ...rabarbraen var  på hell, men jeg fikk med noen stilker.....tusen takk!!! ...nå er det bare å vente til den blir kald, og imellomtiden maler jeg ytterdøren min hvit...tror jeg blir førnøyd med det! ( kommer bilde av døren ettehvert) Ha en kos Søndag!

rensker rabarbraen og hakker opp i terninger

fyller på med vann til det dekker og og her brukte jeg ca. 3 dl sukker. kok til det blir helt oppløst og så tilsett maizenamel blandet i vann til du får den konsistensen som passer deg best.

Hel over i en skål og vent til det blir kaldt.....server med fløtemelk og evt. sukker om du ønsker den søtere.