onsdag 23. november 2011

Julepostei....

...kaller jeg leverposteien, for jeg lager den alltid til jul.
Jeg har brukt den samme oppskriften i 10 år og den blir ikke forandret på....får stadig tips om hva jeg putte i den, men aldri om man klusser med oppskriften.

ingrediensene

jeg lagde 6 former ...da har jeg litt til å gi bort også....det er så hyggelig!
Noe av det jeg lager er tradisjon og må lages år etter år, og denne leverposteien er det.

Jeg har gledet meg til å smake, men måtte vente til aspicen hadde stivnet....jeg MÅ ha den på!


altså! under den kladden med postei, ligger det faktisk en brødskive ;-)
Jeg bare simpelhelt elsker hjemmelaget fersk leverpostei, med aspic og sopp.

klem tone


Julegodis

kjære lesere!

Har idag startet å lage litt julegodis.
Jeg husker ikke hva det heter, men fant oppskrift på nettet. Husket oppskriften i hodet, da den var sååååå enkel.

skal dele denne oppskriften med dere :-)

1 pakke oriokjeks
1 pakke philadelfia ost
kjeksen knuses og blandes med osten, settes kaldt i ca. 30 min

trilles til runde kuler og dyppes i sjokolade ( jeg valgte mørk)

enkel hva?

Nå skal jeg igang med å lage leverpostei.

klem tone