mandag 15. august 2011

"ny" dør!


God Kveld!
utpå dagen idag klarnet det opp og ble så nydelig vær ute , var deilig å stå ute og male døren min, med solen i ryggen. det var litt av en kontrast på fargen, fra svart til hvit.....men føltes riktig å ha hvit dør nå.
Samtidig som jeg var ute, fikk jeg ryddet opp i gamle visne/ for mye vann blomster, luket og klippet trær som har vokset over sine breddegrader....håper på litt sol nå, så det kan tørke opp litt.

synes det ble ganske så fint, med hvit dør....hva synes dere? ( bilde med den svarte døren ligger lenger nede)

Høst?!

God formiddag!
Her bøtter det ned idag ( som vi sier i Sogndal, BODLEREGN) !
kjenner lysten til å gjøre noe er laber. Vi er midt i mellom sommer og høst, og jeg kjenner jeg ikke vil slippe sommeren helt....ser meg rundt i heimen og lurer på om jeg skal flytte rundt på interiøret, få inn litt høstlige elementer!
En ting jeg synes er kos i sånt vær, er å lage litt hygge i heimen....idag lager jeg lapper, da jeg hadde en del melk og kefir som skulle bli brukt opp.
Det blir frokost for barna, dem er ikke oppe før rundt 11-12, men det blir en hyggelig overaskelse <3
Jeg skal ha en avslappende formiddag og lese litt......jeg har begynt på en serie som heter HVERDAGSENGLER! må si at det er første gang jeg leser denslags bøker, men den er veldig spennende og samtidig må jeg skryte litt! ......det er min datter som er avbildet på bøkene.....hun er hovedpersonen Karina :-)

ble litt røre


godt med takke så man kan steke mange på en gang

det kan bare regne ute når vi kan sitte inne og kose oss

min datter, madelen er jenta til venstre.....er det noen av dere som lester denne serien?