søndag 7. august 2011

litt nytt til heimen...kjøpt på ferie!

har funnet ut at jeg skal prøve å såpe og såpekopp, istedenfor pumpesåpe. kjøpte såpekoppen i sverige og såpen ( lavendel) kommer fra Hilde Heimdal....tror nok det er bedre for hendene også, siden det er reine produkter :-)

nye puter og putetrekk ble det også...de bakerste putene er str. 50x90 ( store og deilige) og puterekkene foran falt jeg for p.g.a skriften ( you and me) <3.....og samtidig når jeg ser på bilde, så lurer jeg på om jeg skal male sengegavelen og natt bordene lysere....hva tror dere?

enda et koselig putetrekk :-)

vi to vasen.....har tatt vare på pizzasaus glass og satt dem sammen med hyssing og hengt på hjerter jeg kjøpte i Strømstad ( 20 stk)...synes den ble veldig koselig med roser i :-)

noe jeg ikke er noe fan av er plastikkflasker, derfor heller jeg over i glassflasker, og dymo er helt genialt til å merke med!

en koselig kammerstake, til mørke høstkvelder, og så har jeg malt en treboks og fått på sjablong til håndkrem, leppomade o,s,v

3 kommentarer:

 1. Masse lekkert her Tone, koselig den vasen din :-) Synes det er fint med den mørke veggen bak senga di, ville heller pyntet opp med lyse tekstiler :-)
  Ønsker deg en fin søndag i regnværet

  klem Anita

  SvarSlett
 2. Hei, Tone <3

  Så mye fint du har kjøpt, putene var hærlige !!!
  Synes også "kjærlighetsvasen" var VELDIG søt, - kreativ og flink er du !!!

  Søndagsklemmer fra Lolita :)

  SvarSlett
 3. jeg trives egentlig med den fargen, men når man tar bilder ser det alltid anderledes ut, men takk for tilbakemeldingen, Anita :-) tusen takk, Lolita...koselig at du vil bli medlem på siden min <3 klemmer tilbake!

  SvarSlett