tirsdag 4. november 2014

fjær diy

Hei på dere!
lenge siden sist...instagram tar mye av tiden min, så enkelt og kjapt!

Jeg har i allfall vært i hønsehuset og plukket noen fjær, for jeg har sett noen flotte kjegler fylt med fjær på div interiørbutikker.
Fant ut at det kan jeg da lage selv.


hadde liggende en pappkjegle, og limpistolen ble plukket frem
begynte nederst og limte fjærene på, men passet på at jeg fikk vippen ut, så det ser ut som et tre .

må jo si at jeg har ikke vært inne på bloggen på like lenge som det siste innlegget, derfor har jeg heller ikke fått sett og kommentert noen av deres innlegg.

begynner å nærme seg jul, og jeg er godt igang ( nesten ferdig) med julegavene, deilig!

klem tone

4 kommentarer:

 1. Kult tre. Fint å kunne plukke fjær selv. Du trenger ikke å plukke ei høne med noen for du har jo dine egne. He he, Jeg synes også det ble veldig julete så tidlig som de startet opp på Roa, men jeg fant noen kuler som måtte bli med meg hjem. Er igang med julegavene her også, så tror at desember skal være en julegavekjøpefri måned i år. Bare kos og pynting skal det bli da. Gleder meg.
  Ønsker deg en fin dag.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Eit nydelig fjærtre, veldig artig ide!!!
  Flink du er som snart er ferdig med julegåver allerede.... Sjølv håper eg det blir litt mindre stress i år, då familien skal til Spania i julen/romjulen og vi er blitt enige om at DET er gaven, at vi alle reiser dit sammen... ;o) Tid til kvarandre er ei gåve som er kjekk å få og kjekk å gje ;o)
  Ha ein superfin dag!
  klem

  SvarSlett
 3. Hei;)
  Herlig hjemmelaget "fjærtre". Så kjekt å lage det selv.
  Her er julegavene så smått planlagt. Jeg liker byturer i snøslaps til julegavehandling;) Men jeg forstår de som ikke liker det. Ser at det er flere og flere som "forsvinner" til Instagram. Kanskje jeg må dit snart ;) ;)
  Kos deg i førjulstiden;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett