onsdag 21. desember 2011

Nå er jeg helt klar!

siste innspurt på fridagen min.

Stod tidlig opp idag og satte igang...ribberull & lammerull stod på plakaten.

lammerullen - like spenennde å dele den i 2 for å se på marmoreringen

Ribberullen - veldig fornøyd.

da må det smakes...flatbrød med meierismør og godsakene.
fantastisk godt!

Jeg oppbevarer kjøtt i saltlake og settes kaldt....da holder det seg veldig godt i 14 dager.

har fått ordnet med julestrømpe gaver til barn og hund......og gaver til nabobarna fra nissen ;-)
Føler nå at jeg er så klar og skal bare nyte de siste dagene som er igjen ( må på jobb da)

klem tone




1 kommentar:

  1. Hallo!!!
    Er virkelig imponert over din iver over å lage all den gode mate til jul. Tar hatten av for deg altså;o))
    Men husk å kose deg den siste tida nå da<3
    Juleklem fra
    Ann Berit

    SvarSlett