mandag 14. november 2011

Adventkalender

hadde kanskje tenkt å gi  meg med kalendere, nå når barna er blitt 14 & 16 år.
Her i forrige uke kom min sønn og sa han gledet seg til kalender.....da måtte jo mor finne på noe!

Har sett på mange kalendere, men dem har ikke passet....år blir det i alle fall penge kalender og jeg gidder ikke pakke inn penger.

Fant noen på Europris jeg kunne bruke...hvit planke med kroker og tall, men hva skulle jeg bruke til å putte pengene i.......Europris kom ut med en reklameavis idag, og da så jeg det jeg var ute etter.

har fått hengt opp...gjenstår å putte penger i.

hadde disse bokstavene liggende, som jeg en gang har kjøpt på Kremmerhuset....merket dem med navnene, siden begge begynner på M.....synes kalenderen ble litt mer forseggjort.


denne hengte jeg opp, for å minne barna på å være englebarn i hele desember ;-)


Jeg ble velig fornøyd og det tror jeg barna blir også.....i alle fall når jeg har fylt den ;-)

klem tone

4 kommentarer:

 1. Så fine dei blei!
  Syns du har gjort ein strålende jobb eg ;)
  ..Men pengekalender har eg aldri før hørt om hehe :)
  Eg og far til mitt barn laga alltid kalendere til kvarandre, og etter bruddet så har eg og ei venninne tatt over den tradisjonen :) Eg syns det er så kos! ..Og min lille skatt får sjølvsagt også heimelaga kalender :)

  Farmora til lille lager fortsatt adventsøndags- kalender til sine barn(4 gaver altså ;) og dei er 35, 38 og 41 :) Så barn blir aldri for gamle for slike kjekke tradisjoner! :)

  Klem klem til deg ♥

  SvarSlett
 2. Så lurt <3 Blir vel aldri for store for kalender :) Mine fikk hver søndag i advent da de ble på dine barns alder alt fra cd, kontant kort, et plagg etc :) da slapp mor å vri hodet for å finne 48 pakker og ungene fikk litt dyrere gaver som de satte stooor pris på <3 Kan virkelig tenke meg at denne kalederen faller i smak . Klem !!

  SvarSlett
 3. Kjempefine kalendere, og er nå litt kos at ungene fortsatt vil ha adventskalendere. Mine er 31 og 35 og de får fortsatt kalendere, men er gått over til kalenderen fra Norsk Tipping.
  Klem

  SvarSlett
 4. Denne ble kjempefin Tone =) Har sammen "planken" selv..men fra Kremmerhuset!! Digger den!
  Jeg pakker inn puslespillbrikker til Mikkel jeg da..i gråpapir ;) Veldig spennennde for han å vente på flere brikker til bildet ;) Men han er jo bare 2 1/2 år da :P hehe

  SvarSlett