mandag 27. august 2012

EN SOMMERDAG!

Hei på dere og tusen takk for hyggelige kommentarer på stålreolen min....varmer!
 
stod opp i dag med en plan om å omplante, rydde i hagen, klippe plenen og bare være ute å nyte det flotte været som var meldt .......gleden forsvant litt når jeg så at det var 2 + grader...brrrr!
 
Solen var i allefall i ferd med å komme, så jeg gikk i gang med å pusse vinduer og innen jeg var ferdig, var det allerede 19 grader i solen!
 
 
prøver å holde på sommerblomstene så lenge som mulig

 
jeg prøver, men har mine tvil om dem overlever vinteren....å plante ut potteroser og hortensia ( har vært inneblomster ).....hele 5 stk hortensia har jeg plantet rundt om på tomten ....elsker den planten!

 
agurkplanten min blomstret, men så stoppet det opp....pottet den om idag med bare kugjødselkompost....håper det er det som må til ;-)
 
Rundstykker ( satte deigen før vinduspussen ) og rørte bringebær ble lunsjen min ute i solen, mens jeg nøt alt jeg hadde fått gjort idag.....ELSKER SÅNNE DAGER!

 
hørte på nyheten at dette været er over i morgen, men håper det kommer tilbake ....har troen på at det blir flere sånne dager før høst/vinteren kommer :-)
 
sommerklem!
 


3 kommentarer:

 1. Flink du har vært :)
  Var kaldt her i morges også men varmen kom :))

  ha en fin kveld Tone

  SvarSlett
 2. Du får til mye. Når agurkplanta blomstrer, så kan du hjelpe den litt med bestøvingen. Bruk en liten pensel og gå fra blomst til blomst som en bie. Da blir det agurkbabyer, hehe !!!

  SvarSlett
 3. Er så godt med en soldag innimellom - å kjenne arbeidslysta :)
  Jeg har god erfaring med potteroser som overvintrer. Noen har hatt 3 sesonger ute. Hørte hos en gartner at de kommer igjen maks 3 år. De mørke røde greier seg best.
  Trur jammen jeg skal ta opp og plante om georginene mine i morgen. Krysse fingrene for at de ikke fryser i natt.

  Klem

  SvarSlett