fant en oppskrift i det nye bladet Sans, på saltsitroner og det så veldig spennende ut......dette må jeg prøve!
saltsitroner hører med blant orientens hemmelige ingredienser, og de gir både kjøtt - og fiskeretter en himmelsk smak.
veldig enkel oppskrift.
ta sitronen og skjer et kryss og fyll på med salt.....trykk dem sammen i et glass, hell på salt mellom lagene.
jeg fikk plass til 6 sitroner i mitt glass og delte 3 sitroner og presset saften over og la "skallet" i glasset også....så helte jeg på vann til det dekket helt......brukte til sammen ca. 100 g salt.
Etter en mnd på et hermetisk lukket glass, kan de brukes.....gleder meg til å smake :-)
klem tone
Dette så spennende ut Tone. Gleder meg til å høre hvordan det smaker.
SvarSlettGod lørdagskveld til deg :-)
Klem Katrine
Hm... spennende saker... Leste på en eller annen blogg om det nye bladet (kanskje var det hos deg... eller en annen... hi-hi) og jeg har jo helt glemt å kjøpe bladet! Det skal jeg titte etter på mandag.
SvarSlettgod lørdagskveld.
Klem
Dette høres jo godt ut til fisk og tequilla :)
SvarSlettDu får gi oss en smaksorientering.
God lørdagskveld.
Klem Inger
Måtte jo innom for å sjekke saltsitronene, og hva de kan brukes til :)) La meg til som følger i samme slengen ;)
SvarSlettKlem
Catharina