de 3 siste årene har jeg laget pølser til jul....så enkelt og fantastisk godt!
var innom slakteren i går og kjøpte 3 meter med naturtarm (skjønner at for noen kan dette høre litt ekkelt ut, men det er det ikke)
jeg har kjøpt meg kjøttkvern med pølsestapper og det gjør jobben mye lettere :-)
denne gang kvernet jeg ikke kjøtt,
oppskriften denne gang (gjør forskjellig fra år til år)
2 kg medisterfarse ( valgte det, for det må tilsettes fett for ikke å bli tørre)
1 kg karbonadedeig
100 g mozzarella ost
1 løk og 1 fedd med hvitløk (finhakkes)
div. krydder jeg liker ....chilli, karri, pepper og annet du liker (ikke salt, da medisterfarsen allerde er tilsatt det)
mulig jeg lager mer før jul, for disse var helt fantastisk gode!
dem blir bedre og bedre for hvert år....heldigvis :-)
ble en smaksprøve, før resten ble lagt i fryseren.
Nærmer meg 70.000 besøkende på bloggen....SÅ KOS!
når det tipper over, så vil jeg ha en giveaway , for å gi noe tilbake :-)
klem tone