bare fordi jeg lager det bare til jul.
Jeg har startet med jule forbredelser....først ute er pølser.
var hos slakteren og kjøpte 3.5 meter med tarm....synes det er nok til husholdningen.
ingrediensene varierer fra år til år
jeg bruker svinekjøtt....lett å tilsette god smak.
det kjøres en runde i kjøttkverna...tok den groveste, så det blir litt struktur i pølsene.
deigen er smakt til og klar til å stappes
da er jeg klar....får ikke sett bilde underveis da jeg må bruke begge hendene og det går ganske så fort.
her er pølsen ferdig!
hadde igjen litt deig, så da stekte jeg opp litt kjøttboller .
blir nok kjempegodt i en deilig tomatsaus servert som en tapasrett :-)
Nydelig vær her i dag, så jeg tar med Tarzan (hunden) ut en tur .
klem tone
Det må jeg si Tone! Så moro med sånne juleforberedelser!! Her i huset er det lite av sånt.... Vi baker pepperkaker med minstemann og kanskje litt andre gode julekaker!!
SvarSlettMen jammen meg er det koselig med juleforberedelser=) I barnehagen til sønnen min stapper de pølser og brygger øl hvert år og i år kommer VG dit for å lage reportasje om dem!!!
Ha en fin fin høstvinterdag=)
og du..koppene dine var nusselige =)
Dette så da godt ut:-)
SvarSlettEr en mester på kjøkkenet også du Tone:-))
Hilsen Inger M
Dette så riktig så godt ut, Tone.<3 Du er så flink til alt mulig. Klem fra Kirsten R.
SvarSlettSå flink du er som holder på slike juletradisjoner. Er det vossakorv, eller noe lignende du lager?
SvarSlettKlem
Ikkje verst å lage pølsene på egenhånd! Tenker at det er litt vrient å ikke ha flere hender!! Her skal det lages julepølser til helgen, men det er det mannfolka som skal gjøre :) Det er jeg glad for som ikke er spes glad i matlaging, har mer enn nok med julebaksten....... Men hjelper at ungene blir større så er det litt hjelp å få :)
SvarSlettHa en fin kveld!
Klem, Anita ;)
Så flink du er!
SvarSlettKlem Lotte